Engangsmundbind til personlig anvendelse – find dem online

27 July 2020 Astrid Pedersen

editorial

Måske har du lat mærke til at flere og flere mennesker i bybilledet er iført engangs mundbind. Denne tendens er ikke ny – kun i Danmark, hvor vi ikke hidtil har været vant til denne form for hensyntagen. Når man i andre lande vælger at bære et mundbind, er det som regel fordi man selv er syg, og ønsker at begrænse spredningen af smitte.

Influenza og forkølelse er ikke altid lige nemme at komme over for mennesker som i forvejen er syge eller har et dårligt immun forsvar. Og så vil man altså kunne vise hensyn til denne gruppe ved at dække sin næse og sin mund mens man stadig er i fare for at smitte.

Hvornår bør jeg iføre mig mundbind?

Når du er blevet smittet med eksempelvis en slem omgang forkølelse eller sæsonens influenza, vil du typisk være i stand til at smitte andre i op til en uge efter at de værste symptomer har lagt sig. Det at du er frisk og og på højkant er således ikke ensbetydende med at du ikke længere kan sprede smitten.

Hvis du hoster eller nyser – uanset om det er i forbindelse med din netop overståede sygdom, eller fordi du er allergisk over for pollen eller græs – vil bakterier og vira sprede sig i den sky af mikroskopiske spyt dråber, som udslynges fra dit svælg og fra din næse. Ud over at dette er virkelig klamt, er det altså også medvirkende årsag til at andre mennesker bliver syge. Og derfor bør du, såfremt du bevæger dig ud i det offentligt rum, iføre dig et praktisk 3 lags mundbind.

Find de bedste mundbind til engangs brug online

Hos Testsmart finder du engangs mundbind som er velegnede til personlig anvendelse – og det til nogle af markedets laveste priser. Læs mere på https://www.testsmart.dk/artikler/sundhed-og-sygdomme/personlige-vaernemidler/mundbind-engangsbrug/ 

More articles