Du kan da låne din New Era Cap ud

24 June 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Vi siger ikke, du skal give din New Era Cap væk, men det kan være til den lille gåtur, hvor din venindes hår bliver vådt, eller en ven fryser lidt på toppen, så man lige kan låne den cap væk kortvarigt.

Er man glad for den, så skal man næppe låne den ud, hvis man ikke ved, hvornår man får den igen, for den ven kan komme til at glemme den eller smide den væk, selvom det er en person, man ved, der passer på sine og andres ting.

For hvis man ikke er vant til at gå med sådan en cap, så kan man nemt komme til at lægge den fra sig og glemme, at man skal tage den med igen, og det er ikke heldigt, hvis man gør det alle andre steder end hjemme.

Og så skal man hen til en vens ven for at hente den, og den dejlige cap kan ende med at være glemt mange led ude.

new era cap

Lån en New Era cap ud kortvarigt

Men til de nævnte korte stunder kan man være en god ven at låne den cap ud, og så kan man få sig et lille grin over, at den cap måske ikke passer vennen i størrelse eller stil, men der er ingen grund til at tilpasse den, hvis der kun er tale om et lille lån, for så skal du bare hen at rette den til igen.

Og det kan tage tid, før den så passer en selv igen, og det kan være irriterende at vente på.

Dog skal man ikke låne den ud, hvis man mistænker, at den, man låner den til, har lus eller er syg, så man kan sprede den slags.

Det samme gælder med en selv, at man ikke skal låne cappen ud, hvis man selv bærer nogle af de uheldige ting eller mistænker det, så man giver det videre.

More articles