Disse ting skal du bruge til at bygge en ny terrasse

26 October 2021 Steffen Petersen

Står du og skal have bygget en ny terrasse, men ved du ikke lige hvordan og hvad du skal bruge til det? Hvis ja, så frygt ej. Vi har lavet en liste med nogle ting, du kan skaffe til din ny terrasse. Hvis du ikke er den støre gør-det-selv person, så kan det være at du skal hyre en håndværker, der kan hjælpe dig med at bygge din terrasse. Hvis dette lyder som noget for dig, og du gerne vil vide mere, så læs med her. 

Materialer

Når du skal bygge din nye terrasse, så er det vigtigt at få styr på, om din terrasse skal være i træ, sten eller noget helt tredje. Alt efter, hvilket look du ønsker din terrasse skal have, så kan du bruge forskellige materialer. Hvis du ønsker en mere eksotisk stemning, så er en træterrasse en god ide. Hvorimod et mere moderne og storby look kan opnås ved at bygge den med sten. Her kan du selv bestemme om det skal være fliser, og hvilken form og farve de skal have. 

Terrassedør

Det er også vigtigt, er der er en dør ud til din terrasse fra dit hjem. Der findes mange forskellige typer af døre, der egner sig godt til en terrasse. Du kan for eksempel tage et kig på en glasskydedør eller en dobbelt terrassedør. Det kan også være en fordel at vælge en terrassedør i glas, så du altid har et godt udsyn til din terrasse. 

Møbler

Når din terrasse står færdig, så skal du til at indrette den. Du kan gøre din terrasse hyggelig ved at placere stole, sofaer og borde som du og dine gæster kan sidde ved, når vejret er godt. Der findes møbler, der er beregnet til udendørs brug, så de kan holde bedre i vejrskifte. Du kan også sætte nogle planter på din terrasse, så der kommer lidt mere liv. 

 

More articles