Brygudstyr fra Albryg – perfekt til dit hjemmebryggeri

12 January 2021 Astrid Pedersen

editorial

Før i tiden var øl noget, som mennesker tilhørende de lavere klasser i samfundet drak. De finere mennesker drak vin importeret fra de franske og tyske vinproducenter.

Indtil for cirka femogtyve år siden var det således temmelig begrænset hvilke slags øl man kunne få fat på i supermarkedet. Men dette skulle der snart laves om på. De store bryghuses monopol blev brudt da flere og flere forhandlere begyndte at hente nye spændende øl typer hjem fra det store udland.

Dernæst begyndte mikro bryggerierne at skyde op rundt omkring i Danmark, og fra disse beriges vi hvert eneste år med hundredvis af nyskabende øl varianter. Og som det seneste nye er det faktisk muligt selv at fremstille de gyldne, velsmagende dråber hjemme i privaten.

Find det rette brygudstyr til begyndere hos Albryg

Hvis du er blandt de mange danskere som ønsker at optage ølbrygning som hobby kan du med fordel vælge et begynder sæt fra Albryg. Dertil kan du vælge mellem flere forskellige beer kits alt efter hvilken slags øl du ønsker at fremstille. Så er du godt i gang med at lære at brygge øl – og det uden at have investeret en formue.

Avancerede bryganlæg fra kendte brands hos Albryg

Hvis du ønsker at tage ølbrygning til det næste niveau kan du skifte begynder sættet ud med et semi professionelt bryganlæg. Hos Albryg finde du lækre og brugervenlige bryganlæg fra Braumeister, Brew Monk, Grainfather og Brewster Beacon. Med et bryganlæg i denne klasse er det nemt selv at eksperimentere med bryg processen og dermed skabe sin egen øl.

De bedste ingredienser til ølbrygning hos Albryg

Til dette formål skal du endvidere bruge ingredienser så som malt, humle, sukker, gær og diverse aroma stoffer som giver øllen smag, fylde og karakter. Du kan finde såvel brygudstyr som ingredienser i den online shop på Albryg.dk

More articles