Brug de rigtige pensler til maling af lejlighed

22 June 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Rigtig tit taler man om, at det er så vigtigt at huske den rette maling til at male for eksempel en lejlighed med, men i den forbindelse glemmer man også at have penslerne in mente, hvor det er i sammenhæng med malingen, at det flotte malerarbejde bliver lavet.

Det er skam vigtigt med en rette maling, for det er jo farven på malingen, du skal leve med at kigge på bagefter, hvis du selv i den samme lejlighed.

Men hvis du ikke bruger de rette pensler, så ender du med helligdage, klumper og små hjørner, der ikke får noget maling på sig.

Tror du os ikke? Spørg bare dem her: https://malerkanonen.dk/maling-af-lejlighed/

En lejlighed kan jo have mange små kroge og hjørner, hvor man ikke bare kan stryge over med den brede pensel, man har i hånden, eller bruge en rullepensel, man dypper i en bakke med maling, så man virkelig kan køre over de store åbne arealer og påføre maling.

Der er måske måske et område bag og omkring radiationen, som man af gode grunde ikke kan tage af, når man fjerner de andre ting fra rummet, når der skal gøres rent, som man ikke kan male med den brede pensel med.

Godt nok har man lidt afskærmning, men man vil gerne nå de små hjørner og for eksempel bag radiationen, så det tager sig godt ud hele vejen rundt, og det ikke ligner, man har sløset.

Til disse små opgaver skal man måske bruge en lille pensel, man kan holde i en halv hånd og komme rundt i de små kroge.

Nogle pensler egner sig generelt også bare bedst til noget maling, så man bedst kan få det fordelt på de områder i lejligheden, der skal dækkes.

Dette kunne blandt andet være rullepenslen, man skal male loftet med, så man slipper for at komme op på en trappestige og gøre arbejdet.

More articles