Boller i karry – en rigtig børnefavorit

06 October 2018 Astrid Pedersen

editorial

Leder du efter den helt rigtige ret at servere til ungernes legeaftale, eller måske endda til børnefødselsdag med spisning og overnatning? Så kan du med fordel vælge boller i karry som aftenens hovedret. Der er mange fordele ved at servere boller i karry til børnefester. For det første er de fleste børn vilde med den lækre, let krydrede smag og den bløde konsistens. Boller i karry kan varieres, således at det bliver mere eller mindre stærkt. Og så ligger det solidt i maven på de små, hvilket sikrer et vist sænket aktivitets niveau efter maden – især hvis du vælger at servere basmati ris dertil.

For det andet er boller i karry en ret, som sagtens kan tåle at blive lavet 1 – 2 døgn førend den skal serveres. Faktisk bliver retten mere velsmagende og sammenhængende af at få lov at trække på køl i et døgns tid eller mere. Dette betyder, at du ikke behøver at bakse med madlavning på selve dagen, og dermed kan bruge tid på vigtigere ting, som for eksempel at holde øje med ungerne – og måske deltage i festen. Dine lækre boller i karry skal blot varmes op og serveres for selskabet, når sulten melder sig. Og det tager højest ti minutter at få lunet retten og de tilhørende ris.

Det er nemt at lave boller i karry

Således kan, du, hvis du planlægger et par dage i forvejen, have maden klar på et øjeblik, når det gælder. Og det er ingen kunst at lave boller i karry. Du kan også sagtens invitere børnene med i køkkenet til at hjælpe, når der skal laves boller i karry til festen – så føler de også selv, at de har været med til at bidrage, hvilket er meget værdifuldt.

Du kan finde den fulde opskrift på boller i karry samt fremgangsmåde ved tilberedning på dk-kogebogen.dk

More articles