Boligadvokat – det kan de hjælpe med

29 October 2020 Maya Hindsberg

editorial

Hvis du går og har planer om at købe hus – uanset om det er første gang eller 3. gang, du skal købe – vil du med stor sandsynlighed kunne drage fordel af at få hjælp fra en boligadvokat. Det er nemlig de færreste danskere, der har viden om at forhandle eller ved, hvordan man undersøger, om der er lokalplaner fra kommunen, som kan påvirke en til at have mere eller mindre lyst til at købe.

En boligadvokat kan hjælpe med at sikre din partner

Hvis du har planer om at købe et hus, men ikke vil skrive din samlever på kontrakten, så kan det ende problematisk, hvis uheldet skulle være ude og de kan stå uden tag over hovedet. En boligadvokat kan hjælpe, ved at lave et testamente som dermed vil sikre at din partner kan overtage huset og blive boende. Enten i en tidsbestemt periode, til de har fundet noget andet, eller resten af livet. Du kan evt. læse mere om, hvad en boligadvokat kan hjælpe med på eboligadvokat.dk

Forhandling af huset

Der er rigtig mange danskere, som ikke er gode til eller er komfortable ved at skulle forhandle og prutte om prisen. Det handler om, at vi sjældent forhandler, men netop boligkøb er et sted, hvor vi forhandler om prisen. Den manglende erfaring kan dog vise sig at være en udfordring og det bliver sjældent bedre, hvis man samtidig er forelsket i den bolig, man har udset sig og alt i alt er forhandlingsudgangspunktet dårligt. Heldigvis kan en boligadvokat hjælpe og forhandle på dine vegne.

Hvis du vælger selv at forhandle, så skal du være opmærksom på at huske at sikre dig, at du har et forbehold i din købskontrakt, som kun gør den gyldig, hvis din boligadvokat har godkendt aftalen. Sådan sikre du, at du ikke bliver taget ved næsen.

More articles