Alkoholbehandling – når du vil tilbage til livet

02 January 2020 Astrid Pedersen

editorial

Et af de største sundhedsmæssige problemer i Danmark er problemer med afhængighed af alkohol. Alkoholisme er en ødelæggende og nedbrydende tilstand, som desværre for mange menneskers vedkommende er både kronisk og med fatal udgang.

Vi ved alle sammen, at alkohol er et afhængigheds skabende stof, som nedbryder hjerne, krop og sind. Alligevel bruges alkohol i form af diverse drikke- øl, vin og spiritus – rask væk som rekreativt middel fra vi er ganske unge.

Det er tankevækkende, at alkohol, hvis det var blevet introduceret som rusmiddel i dag, aldrig havde opnået tilladelse til at blive forhandlet på det åbne marked, idet stoffet overskrider stort set alle kriterier for diverse helbreds risici. Men fordi alkohol er så indgroet og fast tømret en del af vores fest kultur og sociale liv, kan man nu købe alkoholiske drikke i stort set alle supermarkeder, kiosker og dagligvare butikker – selv på tankstationer, selv om alle kender til de uhensigtsmæssige følgevirkninger som stammer fra kombinationen alkohol og føring af motoriserede køretøjer.

Sæt en stopper for alkoholismen – kom i afvænning før det er for sent

Oplever du, at dit alkohol forbrug er nået til et punkt hvor du har svært ved at styre det? Kan du nærmest ikke komme igennem dagen uden en lille gibbernakker til at starte dagen på, en øl eller fem til frokost, og vin eller sjusser i rigeligt mål til at falde i søvn på om aftenen? Og kan du mærke, at dit alkohol forbrug påvirker dit liv i negativ retning?

Så har du med stor sandsynlighed et alkoholproblem. Dette er ganske alvorligt, uanset størrelsen af forbruget. For et alkoholmisbrug går nemlig ikke væk af sig selv, men vil tvært imod eskalere, medmindre du sætter en effektiv stopper for det. Hos Behandlingscenter Stien kan du få en effektiv alkoholbehandling, som kan hjælpe dig tilbage på sporet.

Kontakt Behandlingscenter Stien på behandlingscenter-stien.dk

More articles