3 gode tips til dig, der skal male

08 February 2022 Steffen Pedersen

editorial

At male kan godt være en sværere proces end man lige skulle regne med. Det kræver først og fremmest, at du har rigeligt med tid til at få klaret malerprojektet. Herudover skal du også bruge noget ordentligt udstyr, hvis du skal i gang med at male større områder. Før du går i gang med at male, så kan du læse vores tre gode råd til, hvordan du kommer i gang med at male.

 

malerkanonen

 

 

 

1. Vælg det rigtige udstyr

Malerruller er et must for alle, der ønsker at male et større område. Du kan finde malerruller i flere forskellige størrelser, så vælg den størrelse, som du mener passer bedst til dine malebehov. Til mindre projekter rundt omkring i huset kan en malerbakke med en pensel være nok. Glem ikke at få købt noget til at dække dine ting af med, så der ikke kommer maling på gulvet eller på dine pæne møbler.

 

2. Vælg det rigtige maling

For at opnå de bedste resultater skal du vælge en maling, der har en god dækning. Du kan ikke dække alting fuldstændigt med ét lag maling, så du skal påføre flere lag for at sikre, at området er dækket ordentligt. Endelig skal du sikre dig, at du ved, hvor lang tid hvert lag maling skal tørre, før du lægger et nyt lag på. Typisk vil man skulle vente en dag eller to med at male igen. Men spørg i malerforretningen, hvor du køber dit maling til råds.

 

3. Vælg en professionel maler

Du kan også overlade malerarbejdet til en professionel maler. Han/hun har stor erfaring med maling og kan få klaret jobbet relativt hurtigt. Du kan nemt betale dig fra at male selv, så du ikke skal stå med alt besværet selv. Professionelle malere kan give dig et flot og ensartet resultat til slut. Så ring til en maler eller to og hør hvad de skal have for at male dit hjem.

 

More articles