Så glider det nemmere

26 marts 2018 Anders Lundtang Hansen
Så glider det nemmere

Glidecreme er stort set blevet en uundværlig del af sexlivet og selvtilfredsstillende onani, men det handler om at vælge den rette glidecreme, så du kan få den bedste fornemmelse de rigtige, pirrende steder.

Ved mange seksuelle oplevelser bliver det anbefalet, at man udnytter fordelen ved glidecreme, så akten – vitterligt – glider nemmere og føles mere behagelig, og man derved oplever nydelse under sex eller onani.

Det gælder både, når man har sex på en mere “ordinær” måde, hvor sexlegetør ikke indgår, for selvom kvinden udskiller skedesekret, og manden danner præsæd, er mængden og effekten individuel fra person til person, så det er smartest at helgardere sig med glidecreme. Mange kropsåbninger kan være trænge og ikke særligt lettilgængelige, så her øges intensiteten og lysten markant, når man bruger glidecreme.

Tilsætter man legetøj til sexoplevelsen, så er det stort set essentielt at benytte glidecreme, da de færreste sexlegetøj ikke har inkluderet smørelse. Ved at bruge smørelse i form at glidecreme kan man også forøge længden på sexakten, uden at man oplever ømhed i de berørte områder.

 

Hvilken slags glidecreme skal man bruge?
Det spørgsmål melder sig uvægerligt, når du har indset, hvor vigtig en ingrediens glidecreme er for sexlivet. 

I grove træk findes der to slags glidecreme, som vi kort vil gennemgå:

Vandbaseret glidecreme: Den vandbaserede glidecreme er rigtig god, når man bruger sexlegetøj, og det gør heller ikke noget, hvis man får den i munden. Dog skal man være opmærksom på, at den er lidt mere klistret og trænger ind i huden end den næste glidecreme, vi vil gennemgå.

Silikonebaseret glidecreme: Ved den silikonebaserede glidecreme skal man være obs på, at den er en hel del drøj i brug og heller ikke trænger ind i huden. Du skal dog altid tjekke dit sexlegetøj, om det kan tåle at blive brugt sammen med silikonebaseret glidecreme.

Læs en større guide til glidecreme her: https://www.belugi.dk/apotek-til-bedre-sex/apotek-til-bedre-sex/glidecreme