Dildoguide – sådan vælger du din første dildo

29 september 2017 Camilla Skøtt
Dildoguide - sådan vælger du din første dildo

At købe sin første dildo kan synes en smule grænseoverskridende. Særligt hvis du endnu ikke har stiftet bekendtskab med samleje og seksuelle nydelser i selskab med en partner. For at hjælpe dig lidt på vej, har vi lavet en lille guide, der beskriver de forskellige muligheder, der er, når det kommer til dildoer – det er nemlig ikke så få.

Analdildoer er specifikt designet til at bruge analt. I forhold til en vaginal dildo er dette format oftest smallere i omkreds, ligesom den er udformet til bedst muligt at stimulere nerveenderne.

Dobbeltdildoer er en dildo, der enten har en dildo i begge ender eller en stor og en mindre dildo på samme side. Dildoen er god både til par, der gerne vil nyde på samme tid, men også til singler, der ønsker at eksperimentere med dobbelt penetrering.

Glasdildoer er, som navnet også antyder, lavet af glas, og selvom de ser skrøbelige ud, så er de helt fantastisk holdbare. De kan fryses ned og varmes op, så du kan lege med kulde/varme, og den hårde flade er desuden perfekt til stimulering af g-punktet.

Realistiske dildoer er en dildo, der både er formet og farvet som en naturlig penis. Samtidig er den lavet i silikone, så den har en naturlig bøjelighed, og det er den dildo, der kommer tættest på virkeligheden.

Dildoer med vibrator er en dildo, der tager skridtet videre. Her får du vibrationer med i købet, og når dildoen både roterer og vibrerer, så giver den en helt anden oplevelse.

Store/ekstra store dildoer lyder måske frækt, men for dig, der endnu ikke er øvet i brugen af dildoer, er det ikke noget, du bør kaste dig ud i. De er til erfarne brugere, der tænder på at blive fyldt helt ud – og mere til.

Er du blevet nysgerrig, og har du fået mod på at købe din første dildo, så kan vi anbefale dig at kigge på https://www.belugi.dk/til-hende/til-hende/dildoer. Her finder du Nordens største udvalg, og samtidig får du prisgaranti og ikke mindst 100 % diskretion, når du modtager pakken.