Dating rammer aldrig overgangsalderen

24 marts 2019 Anders Lundtang Hansen
Dating rammer aldrig overgangsalderen

Eller, det vil sige, at dating på nettet stadig er i sin unge alder sammenlignet med, hvor længe mennesker generelt har datet i moderne opfattelser og har inviteret hinanden ud.

Førstnævnte er relativt ungt, mens sidstnævnte kan betegnes som en olderperson i sammenligning dertil.

Specielt i de senere år er der sket et skred i opfattelsen af, hvordan man dater, og hvordan den foretrukne metode hertil er. Man kan ligefrem sige, at der er sket et mindre paradigmeskift.

Før i tiden kaldte man det stævnemøder, hvor man tog en chance og inviterede en person ud og forsøgte at mærke efter, om der var en kemi mellem disse mennesker eller ej. Den slags gjorde praktisk talt alle mennesker uanset alderstrin.
Det handlede jo også om artens overlevelse, kan man sige.

Senere blev det mere udbredt at date på nettet.
Hvor det før var sammenlignet med lyssky aktiviteter med uærlige intentioner at date på nettet, er det nu blevet bredt accepteret, at alle typer mennesker høj lav; ung, gammel; rig, fattig dater på nettet.

I de løbende år siden udbredelsen af dating på nettet er der i kølvandet herpå opstået en masse specifikke dating-sider, der henvender sig til specifikke segmenter af befolkningsgruppen. 

Der er dating for landmænd.
Dating til dig der er over 40 år.
Dating for folk med høj IQ. Dating for yngre mennesker og rigtig, rigtig meget andet.

Man kan efterhånden sige, at hvis man kan tænke sig til en bestemt dating-side, så kan man med stor sandsynlighed google sig frem til en og se, at den rent faktisk allerede eksisterer!

Så der er ingen grund til ikke med det samme at begynde at lede efter kærligheden, om det så skal være den vedvarende, for at få en flirt, for at få tilfredsstillet en hudsult, finde en partner for en periode eller noget helt andet.

Alle mennesker fortjener at blive værdsat og have en følgesvend – om det så er for resten af livet eller bare i en begrænset periode.